Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lil/public_html/include/db_conf.php on line 6

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lil/public_html/include/db_conf.php on line 6
L I L Structural Design - Servicii de proiectare constructii industriale, proiectare hale
   
   

In prezent, S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. ofera urmatoarele categorii de servicii în constructii:

 


1. Proiectare constructii, proiectare in constructii sau proiectare pentru constructii (constructii industriale, civile, agricole si speciale)


Serviciile din aceasta categorie sunt aferente oricarei faze de proiectare a unei constructii (civile, industriale, agricole sau speciale) si se adreseaza in special investitorilor si antreprenorilor.

S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. asigura - in mod direct, nemijlocit - proiectare de rezistenta (proiectare structurala) pentru urmatoarele tipuri de constructii: constructii industriale (hale, hale industriale - hale metalice, hale din beton armat sau mixte, hale pentru productie sau hale pentru depozitare; hale logistice sau centre/parcuri de logistica; sedii de firme cu spatii de productie), constructii civile (magazine; spatii comerciale; supermarketuri; hypermarketuri; centre comerciale; centre de retail; parcuri comerciale; parcuri de retail; cladiri de birouri; showroom-uri; hoteluri; scoli; sali de sport;  blocuri de locuinte; pensiuni; vile; case si casute de vacanta; locuinte familiale individuale sau colective; duplexuri; triplexuri; ansambluri rezidentiale), constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; hale de depozitare produse agricole) si constructii speciale (pasarele; structuri publicitare de tip panou, unipol, totem, etc; rezervoare; buncare; structuri metalice diverse; alte structuri deosebite).


De asemenea, S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. poate asigura -in mod indirect, prin colaboratori de o reala calitate- realizarea lucrarilor de proiectare si pe alte specialitati din constructii (topografie, geotehnica, arhitectura, instalatii, drumuri, poduri, design interior, etc.), cu sau fara obtinerea verificarii proiectelor de la verificatori atestati MLPAT. Rapid si la pret minim.

Ca urmare, biroul de proiectare al S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. ofera servicii de proiectare generala, completa, in constructii (industriale, civile, agricole si speciale).


2. Concepere, modelare, analiza si optimizare structurala

Serviciile din aceasta categorie, care se adreseaza atat investitorilor si antreprenorilor cat si proiectantilor, sunt aferente oricareia din etapele de proiectare a unei structuri de rezistenta pentru constructii (proiectare structurala).


• Concepere structurala
 

Conceperea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii  ce presupune transpunerea tuturor necesitatilor si dorintelor clientului intr-o structura virtual realizabila, care sa respecte simultan atat prevederile normelor si standardelor de proiectare a constructiilor aflate în vigoare, cat si principiile proiectarii performante, economice.


• Modelare structurala


Modelarea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune transpunerea modelului virtual realizabil, obtinut în urma etapei de concepere structurala, intr-un model de calcul simplificat, care sa il aproximeze cat mai exact si care sa permita analiza structurala intr-o maniera care sa conduca la o proiectare facila a fiecarui element structural.


• Analiza structurala


Analiza structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune efectuarea unor calcule ingineresti asupra modelului de calcul, care sa conduca la cunoasterea detaliata a starii de solicitare in fiecare element al structurii de rezistenta si care sa permita dimensionarea detaliata si facila a structurii ce va fi realizata efectiv. Aceasta etapa a proiectarii este realizata -aproape în exclusivitate- cu ajutorul unor programe de analiza structurala bazate pe MEF (Metoda Elementelor Finite).


• Optimizare structurala


Optimizarea structurala reprezinta acea etapa a proiectarii ce presupune analiza iterativa (ciclica) a structurii urmarind optimizarea unor anumiti parametri ai acesteia si atingerea unor standarde de performanta a proiectarii, oglindite -in general- in minimizarea consumurilor si/sau a costurilor. Este -desigur- etapa cea mai importanta pentru o proiectare de succes a unei constructii cu o arhitectura data (fie ea civila, industriala, agricola sau speciala). Si aceasta etapa se bazeaza pe utilizarea unor programe de analiza si optimizare structurala performante.

3. Consultanta tehnica de specialitate privind conceperea, proiectarea, executia, exploatarea sau modificarea de constructii industriale, civile, agricole si speciale

Serviciile din aceasta categorie se adreseaza atat  investitorilor si antreprenorilor cat si proiectantilor care doresc obtinerea unor rezultate deosebite in fazele de concepere, proiectare, executie, exploatare sau modificare a unei constructii industriale, civile, agricole sau speciale si se inscriu în sfera asigurarii asistentei de specialitate pe diferitele stadii mentionate.

4. Antreprenoriat general (antrepriza generala) pentru lucrari de constructii


In urma parteneriatelor încheiate pe parcursul anului 2007, S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. ofera (si) servicii de antreprenoriat general (antrepriza generala) si/sau executie, pentru structuri principale de rezistenta, structuri secundare de rezistenta si lucrari de finisaje, la urmatoarele tipuri de constructii: constructii industriale (hale - structuri metalice, din beton armat sau mixte, pentru productie sau pentru depozitare; centre de logistica; depozite; hangare; parcuri logistice; sedii de firme cu spatii de productie; etc.), constructii civile (scoli; sali de sport; magazine; supermarket-uri; hypermarket-uri; mari centre comerciale; centre de retail; parcuri de retail; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; vile;  case de vacanta; locuinte familiale; pensiuni; hoteluri; moteluri; pavilioane expozitionale; showroom-uri; sali polivalente; cinematografe), constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; hale de depozitare produse agricole) si constructii speciale (pasarele; structuri publicitare de tip totem, unipol sau panou; rezervoare; buncare; stalpi; piloni; antene; etc.).

5. Project management (management de proiect, managementul proiectului), construction management (managementul constructiilor)


In urma parteneriatelor încheiate de-a lungul anilor, precum si a certificarii managerului general (prin Certificatul de Competente Profesionale seria B nr. 004279 eliberat de catre CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) pentru ocupatia sau calificarea de Project Manager (Manager de Proiect), pentru toate cele noua unitati de competenta (U1-U9), S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. ofera -din februarie 2010- si servicii de project management (managementul proiectului) si construction management (managementul constructiilor), pentru urmatoarele tipuri de investitii: constructii industriale (hale - hale metalice, din beton armat sau mixte, hale pentru productie sau pentru depozitare; centre de logistica; depozite; hangare; parcuri logistice; sedii de firme cu spatii de productie; etc.), constructii civile (scoli; sali de sport; magazine; supermarket-uri; hypermarket-uri; mari centre comerciale; centre de retail; parcuri de retail; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; vile;  case de vacanta; locuinte familiale; pensiuni; hoteluri; moteluri; pavilioane expozitionale; showroom-uri; sali polivalente; cinematografe), constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; hale de depozitare produse agricole; depozite produse agricole - depozite de cereale) si constructii speciale (pasarele; structuri publicitare de tip totem, unipol sau panou; rezervoare; buncare; stalpi; piloni; antene; alte structuri metalice, de beton sau mixte, etc.).

Asadar, S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. este si solutia pentru un project manager (manager de proiect) serios si eficient, care va va oferi cele mai bune servicii, la un pret corect!

 


 Iata cateva link-uri rapide inspre pagini interesante ale site-ului nostru:

* Portofoliul nostru de lucrari

* Noutatile noastre

* Posturile vacante in echipa noastra (job-uri disponibile)

* Coordonatele noastre (date de contact)

* Asistenta tehnica, oferita gratuit, on-line

* Cartea noastra de oaspeti

* Colaboratorii nostri

* Hale industriale la cheie (proiectare si executie hale industrale)

* Activitatea noastra principala - proiectarea

- proiectarea de constructii industriale

- proiectarea de constructii civile

* Pasiunea noastra - proiectarea halelor

- proiectarea de hale industriale

- proiectarea de hale metalice
Solutii CAD avantajoase

Tipareste pagina
Adauga la favorite
Harta site
Pagini utile


English version


4520828 accesari din 12.04.2006

 


Copyright © 2003-2009 S.C. "L I L Structural Design" S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Created and hosted by ARPA media
 
 
     

WooW.ro - Promovare online